стаття 21 із 34
2
Лютий 2022року
дотримуємо пожежної безпеки
протипожежний режим у готелях

Об’єкти готельно-ресторанного комплексу: організовуємо пожежну безпеку

Світлана Трошина , заступник начальника відділу пожежно-профілактичної роботи Добровільного пожежного товариства України, Київ
ПОРАДИ
  1. Установіть протипожежний режим на всій території закладу
  2. Розробіть і вивісьте на видних місцях інструкції, пам’ятки, плани евакуації
  3. Призначте відповідальних за пожежну безпеку
  4. Забезпечте об’єкти системами протипожежного захисту та первинними засобами пожежогасіння
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Дивіться вебінар «Як розвинути позитивне ставлення працівників до охорони праці»
№ 2, 2022
Об’єкти готельно-ресторанного комплексу: дотримуємо пожежної безпеки