піклуємося про здоров’я працівників
захист від зниженої температури
Як запобігти професійним захворюванням, спричиненим дією зниженої температури
Не дивуйтеся, що за вікном — літо, а ми пишемо про несприятливу дію на працівників зниженої температури. Тема актуальна для працівників холодильників, рибоконсервних заводів, м’ясопереробних підприємств. Вони протягом року потерпають від холоду. Дізнайтеся, яких вжити заходів, щоб запобігти ураженням і професійним захворюванням працівників, які відчувають вплив низьких температур постійно або сезонно
Зі статті дізнаєтеся, як знижена температура впливає на організм та як організувати профілактику й лікування професійних захворювань, спричинених дією цього виробничого фактора
Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Маю акаунт
Увійти
Я – гість
Отримати демодоступ