стаття 9 із 20
6
Червень 2018року
піклуємося про здоров’я працівників
захист від зниженої температури

Як запобігти професійним захворюванням, спричиненим дією зниженої температури

Не дивуйтеся, що за вікном — літо, а ми пишемо про несприятливу дію на працівників зниженої температури. Тема актуальна для працівників холодильників, рибоконсервних заводів, м’ясопереробних підприємств. Вони протягом року потерпають від холоду. Дізнайтеся, яких вжити заходів, щоб запобігти ураженням і професійним захворюванням працівників, які відчувають вплив низьких температур постійно або сезонно

Володимир Ткачишин , професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини № 2 Національного медичного університету ім. О. О. Богомольця, академік Національної академії наук вищої освіти України, д-р мед. наук, професор, Київ

Зі статті дізнаєтеся, як знижена температура впливає на організм та як організувати профілактику й лікування професійних захворювань, спричинених дією цього виробничого фактора

Щоб прочитати статтю, увійдіть у свій акаунт. Якщо не маєте його – зареєструйтеся та отримайте демодоступ
Надаємо домедичну допомогу потопельнику ефективно й безпечно
№ 6, 2018
Працівник, підрядник, самозайнята особа: як розслідувати нещасний випадок